מה בא לך לאכול?
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram
בלושה
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram
  • מתכונים
    • מאפים מלוחים
    • מטבח קווקזי
    • מהיר ועצבני
    • בשר ועוף
    • סלטים
    • עיקריות
    • תוספות
    • חגים
      • פורים
      • חנוכה
      • פסח
      • ראש השנה
      • שבועות
    • ממרחים ורטבים
    • טבעוני / צמחוני
    • מרקים
    • מתוק
  • מטיילת ואוכלת
    • בירושלים
    • בארץ
    • בעולם
  • כל מני
  • סדנאות וארוחות
  • דברו איתי
  • אודות
  • מתכונים
    • מאפים מלוחים
    • מטבח קווקזי
    • מהיר ועצבני
    • בשר ועוף
    • סלטים
    • עיקריות
    • תוספות
    • חגים
      • פורים
      • חנוכה
      • פסח
      • ראש השנה
      • שבועות
    • ממרחים ורטבים
    • טבעוני / צמחוני
    • מרקים
    • מתוק
  • מטיילת ואוכלת
    • בירושלים
    • בארץ
    • בעולם
  • כל מני
  • סדנאות וארוחות
  • דברו איתי
  • אודות
דף הבית » מתכונים » טבעוני / צמחוני » פסטה אפויה עם גבינות, פטריות ואנשובי

פסטה אפויה עם גבינות, פטריות ואנשובי

8 במאי 2014 4:40 אין תגובות

כולם באטרף נקיונות לפסח.
רוב בתי האב בישראל מנסים להשמיד כל טיפה של חמץ בבית.
תכולת המזווה נזרקת החוצה וכולנו מגלים ששוב קנינו יותר מדי חבילות פסטה.

את המתכון הזה קשה להרוס כי פסטה היא קרקע נהדרך כמעט לכל חומר גלם שיש במקרר.
לכן אין לכם מה לחשוש, תאספו את כל הגבינות שנותרו במקרר, הוסיפו להן פטריות בשרניות ואנשובי למליחות והנה מנת חיסול חמץ מושלמת.


מתכון לפשטידת פסטה עם גבינות, אנשובי ופטריות

חומרים ל-6-8 מנות:
חבילת פסטה קצרה (500 גרם לפני הבישול)
200 גרם פטריות פורטובלו פרוסות
כוס גבינה צהובה מגוררת
100 גרם גורגונזולה מפוררת
קופסה של אנשובי מסוננים וקצוצים דק
50 גרם חמאה
מיכל שמנת מתוקה
קורט פלפל שחור גרוס
קורט אבקת אגוז מוסקט
כוס פרמזן מגוררת

אופן הכנה:
+ מבשלים פסטה בשפע מי מלח לפי הוראות היצרן לדרגת אל דנטה. מסננים.
+ מחממים תנור ל-200 מעלות.
+ מחממים מחבת עם חמאה ומטגנים פטריות 2-3 דקות להזהבה קלה.
+ שמים פסטה בתבנית, מוסיפים אליה את הפטריות ושאר החומרים למעט פרמזן ומערבבים.
+ מפזרים פרמזן מלמעלה ואופים 30 דקות עד להזהבה יפה.

בתאבון,
אלונה

אולי תאהבו גם:

  • פיצה אחיינים – הפיצה המהירה ביקוםפיצה אחיינים – הפיצה המהירה ביקום
  • תבשיל אוסובוקו וערמוניםתבשיל אוסובוקו וערמונים
  • ממרח בטטה מתובל – ממרחים לסנדביץ' חלק 2ממרח בטטה מתובל – ממרחים לסנדביץ' חלק 2
  • שניצל אפוי בציפוי ביסלישניצל אפוי בציפוי ביסלי
פורסם ב: טבעוני / צמחוני, מתכונים, עיקריות
« הקודם
הבא »

השארת תגובה

ביטול

מה בא לך אכול?
תבשיל אוסובוקו וערמונים

תבשיל אוסובוקו וערמונים

סלט ירקות צלויים של יפית

סלט ירקות צלויים של יפית

טרה – תבשיל חובזה חגיגי של יהודי קווקז

טרה – תבשיל חובזה חגיגי של יהודי קווקז

פידה – מאפה תרד וגבינות מופלא מהמטבח הטורקי

פידה – מאפה תרד וגבינות מופלא מהמטבח הטורקי

עוגיות שקדים סופר פריכות

עוגיות שקדים סופר פריכות

בורקס בשר חגיגי

בורקס בשר חגיגי

חינקל – מרק הדגל של מטבחי דאגסטן

חינקל – מרק הדגל של מטבחי דאגסטן

בצל ממולא באורז עגול, עגבניה, פטרוזיליה ונענע מיובשת ברוטב חמוץ-מתוק ממכר

בצל ממולא באורז עגול, עגבניה, פטרוזיליה ונענע מיובשת ברוטב חמוץ-מתוק ממכר

סופריטו עוף, תבשיל עוף ותפוחי אדמה בסיר אחד

סופריטו עוף, תבשיל עוף ותפוחי אדמה בסיר אחד

חצילים ממולאים בפסטו כוסברה

חצילים ממולאים בפסטו כוסברה

"ברזאולה עצלנים" מתכון פשוט לשייטל כבוש

"ברזאולה עצלנים" מתכון פשוט לשייטל כבוש

חומוס עדשים ברבע שעה

חומוס עדשים ברבע שעה

סלט גזר שהתחפש לסלט פפאיה תאילנדי

סלט גזר שהתחפש לסלט פפאיה תאילנדי

כובאנה כרישה

כובאנה כרישה

באחש – אורז ירוק עם פרגיות

באחש – אורז ירוק עם פרגיות

הרשמו לקבלת עדכונים במייל

בלושה בפייס
  • בשר ועוף
  • חגים
  • טבעוני / צמחוני
  • מהיר ועצבני
  • מאפים מלוחים
  • מטבח קווקזי
  • עיקריות
  • תוספות
בלושה באינסטוש
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

הירשמו לקבלת עדכונים במייל

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס