הלו!
מה אני עז?
הילדים חוזרים לבית הספר ואני אומרה לאכול שקיות ?
איך הגענו למצב הזה?
הרי אני מכירה ילד או שניים, לי יש 5 אחיינים. הם לא נראים לי כאלה מסכנים, בטח לא מהסוג שנחבאים אל הכלים ומפחדים שאמא תרביץ להם עם מערוך אם רק יעיזו לצייץ משהו נגד הסנדביצ'ים שלה.
ה"נשמות" הקטנות יודעות יפה מאוד מה הן רוצות ואיך לעשות מניפולציות על ההורים החרדתיים שלהם, שמה לא ייגרם נזק לילד ובעתיד הוא יזדקק לטיפול אצל פסיכולוג. בכל אופן הוא יזדקק לטיפול אז תנשמו עמוק ותזרמו עם החיים.
הורים, אל תכעסו. בטח אתם אומרים לעצמכם: "אין לה ילדים מה היא מבינה".
נכון, אני לא מבינה אבל אני בצד שלכם. עכשיו כשהמפלצות החמודות שלכם ילכו לבית הספר, זה ה-רגע להתרווח ולהכין איזה סנדביץ' מושקע דווקא לעצמכם. אם אתם מרגישים שאתם ממש חייבים אז אין בעיה שתתנו לצאצא המושלם שלכם ביס.
במהלך השבוע אפרסם כאן מספר הצעות לממרחים והצעה לסנדביץ' עם אותו ממרח אז כדי להמשיך לעקוב.
מתכון לפסטו כוסברה
חומרים לצנצנת של 300 מ"ל:
צרור כוסברה קצוצה גס
עלים מ-3-4 גבעולי נענע
1/2 כוס שקדים קצוצים גס
מיץ מחצי לימון
1/3 כוס שמן זית
מלח
2 שיני שום
אופן הכנה:
+ שמים את כל החומרים למעט שמן הזית בקערת מעבד מזון וטוחנים עד לקבלת ממרח חלק.
+ מוסיפים שמן זית ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול. מעבירים לצנצנת עם מכסה ושומרים במקרר עד שבועיים או במקפיא עד חודשיים.
פיתה עם פסטו כוסברה, חציל בטחיוגורט וביצה קשה
חומרים:
חציל קטן-בינוני קלויי היטב ומסונן
1/2 כוס טחינה גולמית
1/2 מיכל יוגורט 3%
2 כפות מיץ לימון
מלח ופלפל שחור גרוס
פיתה
ביצה קשה פרוסה
אופן הכנה:
+ בקערה קטנה מערבבים טחינה, יוגורט, מיץ לימון, מלח, פלפל ו-2-3 כפות מים קרים עד לקבלת טחינה חלקה וסמיכה. אם היא סמיכה מדי מוסיפים בהדרגה עוד 2 כפות מים עד לקבלת המרקם הרצוי.
+ מוסיפים את בשר החציל ומערבבים.
+ חוצים פיתה, מורחים בשכבה של פסטו כוסברה ומוסיפים כף גדושה של ממרח החצילים. מוסיפים ביצה וזוללים.
עוד ממרחים:
* ממחר בטטה
* ממרח כבד קצוץ
אלונה