מתי בפעם האחרונה יצא לכם לטעום מאכלים קווקזים היישר מהסירים באווירה ביתית ולא מחייבת?
שמי אלונה, עליתי ארצה בגיל 11 מדגסטאן וכחלק מהעיסוק שלי בקולינריה אני חוקרת ומבשלת את המטבח הקווקזי.
כשהתחלתי לתעד את המטבח הביתי שלי כאן בבלוג גיליתי שמצד אחד המתכונים הקווקזים הם המתכונים הכי נקראים ומצד שני המטבח הזה כמעט ולא קיים במרחב הישראלי. לכן החלטתי לפתוח את דלתות ביתי ולארח אתכם כנהוג אצלנו: ארוחה עשירה של מאכלים שככל הנראה עדיין לא ממש פגשתם, למרכז שולחן ועד שתשענו לאחור ותרצו לפתוח כפתור במכנסיים.
אשמח לראותכם!
מה תקבלו?
> ארוחה הכוללת: מנות ראשונות, מנות עיקריות (כן, ברבים), הרבה יין וקינוח למרכז שולחן.
> במהלך הארוחה אסביר לכם על המאכלים השונים שתאכלו ועל הדרך שאני עושה בתוך המטבח הזה.
> תכירו את התרבות והאוכל של העדה המקסימה שלנו וגם ננפץ כמה מיתוסים.