מה בא לך לאכול?
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram
בלושה
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram
  • סדנאות וארוחות
  • מתכונים
    • מאפים מלוחים
    • מטבח קווקזי ושו"ת
    • מהיר ועצבני
    • בשר ועוף
    • סלטים
    • עיקריות
    • תוספות
    • חגים
      • פורים
      • חנוכה
      • פסח
      • ראש השנה
      • שבועות
    • ממרחים ורטבים
    • טבעוני / צמחוני
    • מרקים
    • מתוק
  • מטיילת ואוכלת
    • בירושלים
    • בארץ
    • בעולם
  • דברו איתי
  • אודות
  • Newsletter
  • סדנאות וארוחות
  • מתכונים
    • מאפים מלוחים
    • מטבח קווקזי ושו"ת
    • מהיר ועצבני
    • בשר ועוף
    • סלטים
    • עיקריות
    • תוספות
    • חגים
      • פורים
      • חנוכה
      • פסח
      • ראש השנה
      • שבועות
    • ממרחים ורטבים
    • טבעוני / צמחוני
    • מרקים
    • מתוק
  • מטיילת ואוכלת
    • בירושלים
    • בארץ
    • בעולם
  • דברו איתי
  • אודות
  • Newsletter
דף הבית » מתכונים » טבעוני / צמחוני » פסטה אפויה עם גבינות, פטריות ואנשובי

פסטה אפויה עם גבינות, פטריות ואנשובי

8 במאי 2014 4:40 אין תגובות

כולם באטרף נקיונות לפסח.
רוב בתי האב בישראל מנסים להשמיד כל טיפה של חמץ בבית.
תכולת המזווה נזרקת החוצה וכולנו מגלים ששוב קנינו יותר מדי חבילות פסטה.

את המתכון הזה קשה להרוס כי פסטה היא קרקע נהדרך כמעט לכל חומר גלם שיש במקרר.
לכן אין לכם מה לחשוש, תאספו את כל הגבינות שנותרו במקרר, הוסיפו להן פטריות בשרניות ואנשובי למליחות והנה מנת חיסול חמץ מושלמת.


מתכון לפשטידת פסטה עם גבינות, אנשובי ופטריות

חומרים ל-6-8 מנות:
חבילת פסטה קצרה (500 גרם לפני הבישול)
200 גרם פטריות פורטובלו פרוסות
כוס גבינה צהובה מגוררת
100 גרם גורגונזולה מפוררת
קופסה של אנשובי מסוננים וקצוצים דק
50 גרם חמאה
מיכל שמנת מתוקה
קורט פלפל שחור גרוס
קורט אבקת אגוז מוסקט
כוס פרמזן מגוררת

אופן הכנה:
+ מבשלים פסטה בשפע מי מלח לפי הוראות היצרן לדרגת אל דנטה. מסננים.
+ מחממים תנור ל-200 מעלות.
+ מחממים מחבת עם חמאה ומטגנים פטריות 2-3 דקות להזהבה קלה.
+ שמים פסטה בתבנית, מוסיפים אליה את הפטריות ושאר החומרים למעט פרמזן ומערבבים.
+ מפזרים פרמזן מלמעלה ואופים 30 דקות עד להזהבה יפה.

בתאבון,
אלונה

אולי תאהבו גם:

  • מרק עדשים, פטריות ושמירמרק עדשים, פטריות ושמיר
  • קובה / יומן מסעקובה / יומן מסע
  • פיתה כוסמין ממולאת בזעתר וגבינת חמדפיתה כוסמין ממולאת בזעתר וגבינת חמד
  • לחם מחבת אלוהי ב-15 דקותלחם מחבת אלוהי ב-15 דקות
פורסם ב: טבעוני / צמחוני, מתכונים, עיקריות
« הקודם
הבא »

השארת תגובה

ביטול

מה בא לך אכול?
שבלולי תרד, פטה וקשקבל

שבלולי תרד, פטה וקשקבל

עוגיות צ'דר ופלפל שחור

עוגיות צ'דר ופלפל שחור

פסטו עלי גפן צעירים

פסטו עלי גפן צעירים

פחלווה של רוזי

פחלווה של רוזי

מרק עדשים, פטריות ושמיר

מרק עדשים, פטריות ושמיר

אלו גובי – תבשיל כרובית הודי

אלו גובי – תבשיל כרובית הודי

מנטי ארמני

מנטי ארמני

צ'יבורקי CHIBUREKI

צ'יבורקי CHIBUREKI

קוטאב – QUTAB

קוטאב – QUTAB

פיתה כוסמין ממולאת בזעתר וגבינת חמד

פיתה כוסמין ממולאת בזעתר וגבינת חמד

חנומה HANUMA

חנומה HANUMA

אדג'יקה – ADJIKA

אדג'יקה – ADJIKA

לחמניות בית ספר

לחמניות בית ספר

משתה קווקזי

משתה קווקזי

סדנת כיסונים

סדנת כיסונים

  • בשר ועוף
  • חגים
  • טבעוני / צמחוני
  • מהיר ועצבני
  • מאפים מלוחים
  • מטבח קווקזי ושו"ת
  • עיקריות
  • תוספות
בלושה באינסטוש
Follow on Instagram
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס