מה בא לך לאכול?
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram
בלושה
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram
  • מתכונים
    • מאפים מלוחים
    • מטבח קווקזי
    • מהיר ועצבני
    • בשר ועוף
    • סלטים
    • עיקריות
    • תוספות
    • חגים
      • פורים
      • חנוכה
      • פסח
      • ראש השנה
      • שבועות
    • ממרחים ורטבים
    • טבעוני / צמחוני
    • מרקים
    • מתוק
  • מטיילת ואוכלת
    • בירושלים
    • בארץ
    • בעולם
  • כל מני
  • דברו איתי
  • אודות
  • Newsletter
  • מתכונים
    • מאפים מלוחים
    • מטבח קווקזי
    • מהיר ועצבני
    • בשר ועוף
    • סלטים
    • עיקריות
    • תוספות
    • חגים
      • פורים
      • חנוכה
      • פסח
      • ראש השנה
      • שבועות
    • ממרחים ורטבים
    • טבעוני / צמחוני
    • מרקים
    • מתוק
  • מטיילת ואוכלת
    • בירושלים
    • בארץ
    • בעולם
  • כל מני
  • דברו איתי
  • אודות
  • Newsletter
דף הבית » מתכונים » טבעוני / צמחוני » פסטה אפויה עם גבינות, פטריות ואנשובי

פסטה אפויה עם גבינות, פטריות ואנשובי

8 במאי 2014 4:40 אין תגובות

כולם באטרף נקיונות לפסח.
רוב בתי האב בישראל מנסים להשמיד כל טיפה של חמץ בבית.
תכולת המזווה נזרקת החוצה וכולנו מגלים ששוב קנינו יותר מדי חבילות פסטה.

את המתכון הזה קשה להרוס כי פסטה היא קרקע נהדרך כמעט לכל חומר גלם שיש במקרר.
לכן אין לכם מה לחשוש, תאספו את כל הגבינות שנותרו במקרר, הוסיפו להן פטריות בשרניות ואנשובי למליחות והנה מנת חיסול חמץ מושלמת.


מתכון לפשטידת פסטה עם גבינות, אנשובי ופטריות

חומרים ל-6-8 מנות:
חבילת פסטה קצרה (500 גרם לפני הבישול)
200 גרם פטריות פורטובלו פרוסות
כוס גבינה צהובה מגוררת
100 גרם גורגונזולה מפוררת
קופסה של אנשובי מסוננים וקצוצים דק
50 גרם חמאה
מיכל שמנת מתוקה
קורט פלפל שחור גרוס
קורט אבקת אגוז מוסקט
כוס פרמזן מגוררת

אופן הכנה:
+ מבשלים פסטה בשפע מי מלח לפי הוראות היצרן לדרגת אל דנטה. מסננים.
+ מחממים תנור ל-200 מעלות.
+ מחממים מחבת עם חמאה ומטגנים פטריות 2-3 דקות להזהבה קלה.
+ שמים פסטה בתבנית, מוסיפים אליה את הפטריות ושאר החומרים למעט פרמזן ומערבבים.
+ מפזרים פרמזן מלמעלה ואופים 30 דקות עד להזהבה יפה.

בתאבון,
אלונה

אולי תאהבו גם:

  • פיצה אחיינים – הפיצה המהירה ביקוםפיצה אחיינים – הפיצה המהירה ביקום
  • ממרח בטטה מתובל – ממרחים לסנדביץ' חלק 2ממרח בטטה מתובל – ממרחים לסנדביץ' חלק 2
  • תבשיל אוסובוקו וערמוניםתבשיל אוסובוקו וערמונים
  • שניצל אפוי בציפוי ביסלישניצל אפוי בציפוי ביסלי
פורסם ב: טבעוני / צמחוני, מתכונים, עיקריות
« הקודם
הבא »

השארת תגובה

ביטול

מה בא לך אכול?
סלקים צבעוניים צלויים עם קישק ואורגנו טרי

סלקים צבעוניים צלויים עם קישק ואורגנו טרי

אדיסה – "חלוות" קמח מהמטבח הקווקזי

אדיסה – "חלוות" קמח מהמטבח הקווקזי

גרבלקס – סלמון בכבישה ביתית

גרבלקס – סלמון בכבישה ביתית

בייגלה זיתים, עגבניות מיובשות וקשקבל

בייגלה זיתים, עגבניות מיובשות וקשקבל

עלי חובזה ממולאים באורז מלא, חמוציות ולימון כבוש

עלי חובזה ממולאים באורז מלא, חמוציות ולימון כבוש

אסאדו עם פטריות וימבה בצל מקורמל

אסאדו עם פטריות וימבה בצל מקורמל

צ'ודו דלעת ואגוזי מלך

צ'ודו דלעת ואגוזי מלך

קורזה – הכיסון שמשגע את יהודי קווקז

קורזה – הכיסון שמשגע את יהודי קווקז

בורקיטס גבינות ב-20 דקות

בורקיטס גבינות ב-20 דקות

תבשיל אוסובוקו וערמונים

תבשיל אוסובוקו וערמונים

סלט ירקות צלויים של יפית

סלט ירקות צלויים של יפית

טרה – תבשיל חובזה חגיגי של יהודי קווקז

טרה – תבשיל חובזה חגיגי של יהודי קווקז

פידה – מאפה תרד וגבינות מופלא מהמטבח הטורקי

פידה – מאפה תרד וגבינות מופלא מהמטבח הטורקי

עוגיות שקדים סופר פריכות

עוגיות שקדים סופר פריכות

בורקס בשר חגיגי

בורקס בשר חגיגי

בלושה בפייס
  • בשר ועוף
  • חגים
  • טבעוני / צמחוני
  • מהיר ועצבני
  • מאפים מלוחים
  • מטבח קווקזי
  • עיקריות
  • תוספות
בלושה באינסטוש
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס